• Portretfotografie op locatie, Joris
  • Portretfotografie op locatie, Simone
  • Portretfotografie op locatie, Peter
  • Portretfotografie op locatie, Coos
  • Portretfotografie op locatie, Henk
  • Portretfotografie op locatie, Jannie

Portretfotografie op locatie


Heb jij portretfoto’s nodig van jou en je collega’s? Deze kunnen bij jou op locatie gemaakt worden.

It’s Jaxx heeft al meerdere ondernemers geholpen met professionele portretfoto’s en helpt jou ook graag om jouw portretten op de beste manier te tonen.

Portretfotografie zie ik niet zo maar als een fotootje maken. Het is hét visitekaartje van de mensen en jouw onderneming.
Ben je geïnteresseerd in mijn portretfotografie? Neem dan contact met me op.
Dat kan door gebruik te maken van bijgaand contactformulier. Maar je kan ook direct mailen met jacqueline@itsjaxx.nl of bellen naar 06 – 46 84 88 86

De foto’s zorgen voor een eenduidige uitstraling op je website, maar kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden op LinkedIn of Facebook.

Met mijn mobiele studio kan ik portretfotografie op locatie uitvoeren. Er kan gekozen worden voor zwart/wit foto’s, maar natuurlijk ook voor kleur.

Bij een fotoshoot ga ik als volgt te werkt. Per persoon maak ik een aantal foto’s. Die laad ik in de computer, zodat we samen naar het resultaat kunnen kijken. Wanneer er geen foto bijzit die aan de wensen voldoet, maak ik gelijk een nieuwe serie foto’s. Je weet dus altijd zeker dat iedereen tevreden is met zijn of haar portretfoto.

Naam

Email

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht