Web | Coachpraktijk voor school & werk

JaxxWebsite

Coachpraktijk voor school & werk
Coachpraktijk voor school en werk website

One-pager

Voor Inge, van Coachpraktijk voor school & werk heb ik de website coachschoolenwerk.nl gemaakt. In haar praktijk hanteert Inge 3 pijlers:

  • School
  • Werk
  • & Meer

In overleg hebben we ervoor gekozen om een one-pager te make. Hierop staat alle informatie kort en bondig. Wanneer iemand meer informatie wilt over een bepaald onderdeel, kan er worden doorgeklikt.

Voor de gebruiker is een one-pager een fijne manier om aan informatie te komen over Coachpraktijk voor school & werk. Echter voor de Search Engine Optimalisatie (SEO) is een one-pager niet optimaal. Maar door achterliggende pagina’s aan te maken, kan toch voor iedere pijler de SEO worden ingesteld.

Illustraties

Om de drie pijlers visueel te maken binnen de website heb ik 3 illustraties gemaakt. In overleg heb ik voor “school” de Amerikaanse afstudeer hoed gebruikt. Voor “werk” een attachee koffer. En voor “& Meer” het onderdeel & uit het aangeleverde logo. In alle illustraties heb ik de oranje druppel uit het &-teken terug laten komen voor de herkenbaarheid. Natuurlijk heb ik overal de huisstijlkleuren aangehouden.

Coachpraktijk voor school en werk iconen

Fotografie bedrijfsruimte

Voor Inge heb ik ook de bedrijfsruimte gefotografeerd en een profielfoto gemaakt.

Inge Speelman, Coachpraktijk voor school en werk