Web | Core Active 2.0

JaxxWebsite

De nieuwe website van Core Active

Begin 2015 heb ik de de website voor Core Active gemaakt. Op dat moment stond het thema vast en kon het beoogde ontwerp en de functionaliteit net niet gehaald worden.
Eind 2016 heeft Core Active besloten een nieuwe website te laten maken door It’s Jaxx.

Core Active heeft 4 verschillende disciplines, namelijk Fitness, Fysiotherapie, Handtherapie en Health. Iemand die voor bijvoorbeeld de Fitness de website bezoekt is in principe niet op zoek is naar informatie over de andere pijlers. Toch is het waardevol dat de bezoeker wel weet dat die andere disciplines in huis zijn. Daarom hebben we voor de homepage een one-pager gekozen. Alle disciplines zijn hier kort en bondig genoemd, maar de bezoeker kan snel doorklikken naar de gewenste informatie. Zowel op desktop als op een mobiel device.
Iedere pijler heeft zijn eigen logo en kleurgebruik. Dit is door gehele website doorgevoerd. Het ontwerp is blond, waardoor teksten goed leesbaar zijn.

 

Vernieuwde website Core Active

Reactie van de klant

Jacqueline heeft onze website Core-Active ontworpen en gebouwd. Ze is erg veelzijdig, zo heeft ze voor ons de logo’s ontworpen en veel van de foto’s voor de website gemaakt. Jacqueline denkt goed mee met wat we willen qua uitstraling en is erg prettig om mee samen te werken.
Kortom It’s Jaxx is een echte aanrader als het gaat om websites, foto’s en ontwerpen van allerlei zaken die met je uitstraling van je bedrijf te maken hebben! Super bedankt!
– Maartje Kuijpens, Core Active