Een overzicht van mijn diensten

Mijn dienstenaanbod lijkt redelijk breed. Dit komt omdat een groot deel elkaar overlapt. Soms zijn alle onderdelen nodig voor een opdracht, soms maar één of twee.
Hieronder een korte uitleg van mijn diensten. Je kan ook direct doorklikken naar de meer uitgebreide uitleg:

Logo ontwerp, Ontwerp visuele identiteit, Huisstijl ontwerp, Pictogram ontwerp, Beeldbewerking en Fotografie.

Logo ontwerp

Denk je eraan om te starten met het ontwikkelen van een logo? Dat kan natuurlijk. Een logo is soms een uitgeklede vorm van de visuele identiteit van een organisatie. Over het algemeen wordt er bij het ontwerpen van een logo nagedacht over te gebruiken kleuren en lettertypes. Dat betekent niet, dat ieder logo in kleur en met een standaard lettertype wordt uitgevoerd. En dat er op die manier een richtlijn is om te gebruiken in alle communicatie uitingen.

 • Wil jij een passend en tijdloos logo laten ontwerpen? Of wil je misschien een restyling van een bestaand logo? Ik spreek je hier graag over. Neem contact op met jacqueline@itsjaxx.nl of bel tijdens kantooruren 06 468 488 86.
 • Wil je meer informatie over logo ontwerp? Zoals de verschillende soorten logo’s, mijn werkwijze en waar je op moet letten? Bekijk dan de pagina: Logo ontwerp.
Logo door Jaxx
Visuele identiteit door Jaxx

Ontwerp visuele identiteit

Op persoonlijk vlak is het begrip identiteit niet zo heel lastig. Je identiteit ben je immers zelf. Maar hoe werkt dat voor een organisatie? En, hoe maak je die visueel?

Een goede visuele identiteit sluit aan op de waarde van de organisatie en vertaalt het DNA van het merk naar een unieke, herkenbare vorm. Welke het publiek herkent en omarmt. Het is het vaste gegeven in alle communicatie uitingen. Zoals het logo, het gebruik van lettertypes en kleur, de manier van fotografie en de beeldtaal. Samengevat in een handboek.

 • Ben jij toe aan een visuele identiteit? Ik bespreek graag hoe ik je kan helpen. Neem contact op met jacqueline@itsjaxx.nl of bel tijdens kantooruren 06 468 488 86
 • Wil je meer weten over visuele identiteit? Zoals het belang ervan, mijn werkwijze en waar je op moet letten? Bekijk dan de pagina: Ontwerp Visuele identiteit.

Huisstijl ontwerp

Met huisstijl ontwerp bedoel ik het ontwerpen van de diverse items die voldoen aan de visuele identiteit. Deze identiteit kan door mij zijn ontwikkeld of worden aangeleverd.

De huisstijl items kunnen gedrukte items zijn zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, posters, abri’s of bijvoorbeeld een infographic. Maar ook online items, zoals een interactieve pdf en het ontwerp van diverse onderdelen voor bijvoorbeeld social media bestaan tot de mogelijkheden.

 • Heb jij hulp nodig bij het ontwerpen van diverse huisstijl items? Ik doe het graag voor je. Neem contact op met jacqueline@itsjaxx.nl of bel tijdens kantooruren 06 468 488 86.
 • Wil je een toelichting over de mogelijkheden, mijn werkwijze en visie? Bekijk dan de pagina: huisstijl ontwerp.
Huisstijl-item door Jaxx
Iconen door Jaxx

Pictogram ontwerp

Soms wil je een specifiek begrip visueel overbrengen. Het gebruik van een pictogram kan dan de oplossing zijn. De stijl van zo’n pictogram moet natuurlijk aansluiten bij de visuele identiteit. Een pictogram op maat is dan perfect.

 • Wil jij specifieke pictogrammen laten ontwerpen? Ik ga graag voor je aan de slag. Neem contact op met jacqueline@itsjaxx.nl of bel tijdens kantooruren 06 468 488 86.
 • Wil je een toelichting over de mogelijkheden, mijn werkwijze en visie? Bekijk dan de pagina: pictogram ontwerp.

Beeldbewerking

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Zeker in de snelle wereld van het internet. Hoe mooi, goed, gebruikersvriendelijk is een product. En dé oplossing is voor jouw probleem. Dat wordt sneller duidelijk gemaakt met beeld dan met tekst.

Ook foto’s die gebruikt worden in gedrukte communicatie moeten opvallen en onderscheidend zijn. De gebruikte foto moet dan ook technisch goed zijn. Het is daarbij wenselijk dat het voldoet aan de gestelde eisen van de visuele identiteit. Daarvoor moet een foto soms bewerkt worden.

 • Wil jij het perfecte beeld om je product online te verkopen? Of wil je foto’s laten bewerken om ze binnen de visuele identiteit te laten passen? Ik zou hier graag aan willen werken. Neem contact op met jacqueline@itsjaxx.nl of bel tijdens kantooruren 06 468 488 86.
 • Wil je een toelichting over beeldbewerking, mijn werkwijze en de mogelijkheden van het gebruik van stock-beelden? Bekijk dan de pagina: beeldbewerking.
beeldbewerking door Jaxx

Fotografie

Bij het visueel presenteren van je merk horen ook goede portretfoto's van jou en je medewerkers. Of van de zelfstandige ondernemer die de organisatie eigenlijk is. Ik heb me gespecialiseerd in het presenteren van de organisatie; portretten van de medewerkers, foto's van het pand en de omgeving. Natuurlijk hoort het vrijstaand fotograferen van een product ook tot de mogelijkheden.

 • Wil jij goede foto’s laten maken? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Neem contact op met jacqueline@itsjaxx.nl of bel tijdens kantooruren 06 468 488 86.
 • Wil je een toelichting over mijn fotografie, mijn werkwijze en de mogelijkheden van het fotograferen bij jou op locatie? Bekijk dan de pagina: fotografie.

Hoe kan ik jou helpen?


Zoals boven aangegeven is mijn werkgebied redelijk breed. Een opdracht bestaat soms uit één of meerdere diensten zoals ik hierboven heb omschreven. Soms valt die ertussen, of misschien wel erbuiten. Ook dat soort opdrachten passen wellicht binnen mijn kunnen. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar jacqueline@itsjaxx.nl of bel tijdens kantoorkuren 06 468 488 86.

Bekijk mijn werk op de portfolio pagina.

Portfolio  >