Foto | Chairtime

JaxxFotografie, home

Fotografie Chairtime door It's Jaxx
Fotografie Chairtime door It's Jaxx

Fotografie

Goede foto’s op je website is cruciaal! Je bezoekers zien eerst het beeld, wanneer dat aanspreekt lezen ze door. De foto’s geven de bezoekers direct een gevoel bij je bedrijf. Foto’s op je website is dus iets waar je vooraf goed over nadenkt.
Voor Denise heb ik een aantal foto’s gemaakt voor haar website Chairtime.nl. Daarbij hoort natuurlijk ook een goede profielfoto. Samen hebben we bedacht op welke manier het beeld gefotografeerd zou worden en dat deze in zwart wit zouden worden geplaatst op haar website. Door zwart wit te gebruiken blijft de uitstraling van haar website rustig, overzichtelijk en professioneel.
Naast het gebruik van de foto’s op de website, kunnen de beelden natuurlijk ook gebruikt worden op de diverse social media kanalen.

Ook je eigen foto’s?

Wil jij ook een professionele foto’s voor op je website of om te gebruiken in de social media kanalen. Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel met 06 468 488 86 of mail naar jacqueline@itsjaxx.nl. Je kan op op de button Contact klikken om gebruik te maken van het contactformulier.