Fotografie


Er zijn veel verschillende onderdelen binnen de fotografie.  Op deze pagina omschrijf ik op welke onderdelen ik me richt.

Fotografie is een tool bij het visueel maken van een merk. Foto's helpen enorm bij het tastbaar maken van alle onderdelen van een bedrijf. Ik richt me daarom op het maken van portretfoto's op locatie. Het in beeld brengen van een locatie, zowel binnen als buiten. En het vrijstaand fotograferen van producten.

Portretfotografie


Wanneer medewerkers zich presenteren op de bedrijfswebsite of social media, zoals LinkedIn, is een uniforme uitstraling van de foto's gewenst. Het is niet zo dat iedereen dezelfde kleding aan moet. Maar het is wel slim of iets af te spreken over kleurgebruik.

Ook is het fijn wanneer de bezoeker van de site die de foto's bekijkt het gevoel heeft dat hij of zij wordt aangekeken. In de lens kijken bij het fotograferen is daarom wenselijk.

Door gebruik te maken van een mobiele studio kan ik de portretten fotograferen op locatie. Hierdoor hoeven de collega's niet te reizen. Ook voelen ze zich meer op het gemak in de vertrouwde omgeving.

Locatie-fotografie


Locatie fotografie is het in beeld brengen van het bedrijf en de omgeving. Voor kappers, fysiotherapeuten, coaches e.d. is het aan te raden foto's van de locatie in de website op te nemen. Sommige ruimtes zijn klein, waardoor er een soort fish-eye effect ontstaat. Met professionele programma's zoals Photoshop kan dit effect worden verwijderd.

Vrijstaande product fotografie


Steeds meer producten worden online verkocht. Via een bedrijfspagina, maar ook via verkoopplatforms als Bol.com, Coolblue e.d. Het online verkoop succes hangt vaak af van de kwaliteit van de foto van het product.

Beeldverhaal


Zeker bij verkoop via platforms als Bol.com is het belangrijk dat het belang van een product snel duidelijk is. Mensen haken snel af. Een snel en duidelijk beeldverhaal kan de doorslag geven dat ze nog even blijven hangen.

Het samenstellen van dit soort beelden is een project welke uit verschillende van mijn diensten kan bestaat:

  • productfotografie;
  • grafisch ontwerp;
  • beeldbewerking;
  • iconen ontwerpen en
  • tekst schrijven.

Samen werken aan foto's die passen bij jouw merk of product? Of heb je een vraag?


Ik hoor graag van je! Je kan me tijdens kantooruren bereiken op 06 468 488 86. Of mail naar jacqueline@itsjaxx.nl

Contact  >

Fotografie door Jaxx

fotografie, vrijstaand product
fotografie, locatie
fotografie, portret

Meer van mijn werk is te vinden op de pagina portfolio

Portfolio  >