Web | Hapto.nu

JaxxWebsite

hapto.nu door It's Jaxx
hapto.nu door It's Jaxx

Website en webteksten voor Hapto.nu

Samen met Simone van Om vrolijk van te worden, hebben we voor Rob van Hapto.nu de website gemaakt. Rob had een oude website die niet mobiel vriendelijk was. Hij vond het tijd voor een nieuwe, frisse website.
We hebben Rob uitgenodigd voor een kop koffie om samen te bespreken wat hij graag op zijn website wilde zeggen, wat de uitstraling moet zijn en wat Hapto.nu zo speciaal maakt.

Aan de hand van de “oude” teksten en het gesprek met Rob hebben we bepaald in welke structuur we de website op zouden gaan bouwen. De Homepage is redelijk eenvoudig gehouden. Daarnaast doorklik mogelijkheden de website in.

Bij het maken van het logo zijn de huisstijlkleuren bepaald. Bij het bouwen van de site werd duidelijk dat de gekozen aardetinten als huisstijlkleuren de website een beetje saai maakte. Daarom hebben we ingezoomde natuur foto’s met blauw en groen als openingsbeeld op de pagina’s gekozen.

Downloaden

Rob wilde ook dat twee door hem ingesproken meditaties via zijn website gratis te downloaden zijn. Hiervoor heb ik een plugin geïnstalleerd.

Beeld op website Hapto.nuBeeld op website Hapto.nuBeeld op website Hapto.nu