It's Jaxx

Ik ben

it’s Jaxx, dat is: Jacqueline Konermann!

Zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met beeld en vormgeving. Niet zo vreemd dus dat ik terecht kwam op de Grafische MTS en daarna in de wereld van drukwerk en media. Wil je meer weten over mijn ervaring? Kijk even op mijn LinkedIn profiel.


Ik houd van

Ik word enthousiast van verrassende fotografie. Een doordacht ontwerp. En van mooi papier. Daarnaast van alle middelen om dat de wereld in te sturen: van prachtig drukwerk tot een perfecte website. Daarin komt namelijk alles samen. Ik vind het heerlijk om een mooi ontwerp te maken en dat digitaal of in druk te verwezenlijken.


Ik streef naar

Vanuit mijn passie voor ontwerp en fotografie geef ik organisaties een (online) gezicht. Mijn doel is om (startende) bedrijven en zzp’ers te helpen zich visueel aan de wereld te presenteren. Zo draag ik bij aan hun succes. Mijn klanten kunnen er onder alle omstandigheden op vertrouwen dat ik lever wat ze nodig hebben: de juiste foto, een prachtig logo, een passend ontwerp, een verzorgde, werkende, en herkenbare website.

Ik maak

Bekijk mijn huidige werk op mijn portfolio.


Portfolio

Contact

Wil je meer weten? Bel me dan op 06 84 848 8886. Stuur een mail naar Jacqueline Konermann, jacqueline@itsjaxx.nl. Of klik op de button contact en vul het contactformulier in.


Contact
Jacqueline Konermann