Logo en huisstijl ontwerp door It's Jaxx

Logo en huisstijl ontwerp

Opvallen in de massa met hét logo en huisstijl ontwerp dat bij je past?

Daarvoor kan je bij mij terecht. Mijn ontwerp vertelt het verhaal zonder dat er woorden aan te pas komen. Mijn kracht is dat ik mij goed kan inleven, en jouw of jullie kernwaarden. En deze weet te vertalen in aansprekend design.

Vooraf bespreken we samen wat de passie is van jouw bedrijf en waar jij je inspiratie vandaan haalt. Welke vormen en kleuren je aanspreken. Door veel vragen te stellen komen we samen tot de kern waar het logo en de huisstijl aan zal gaan voldoen.

Kleurpallet

Voor een logo- en huisstijl ontwerp ontwikkel ik in eerste instantie een kleurpallet die in alle communicatie-uitingen, zowel online als in print, kunnen worden doorgevoerd. Vervolgens ga ik aan de slag met een lettertype- en vorm studie. Na deze studie ga ik aan de slag voor je en maak een aantal logo voorstellen. Nadat we samen hierover hebben overlegd werk ik één van deze uit tot hét logo. Wanneer het logo helemaal naar wens is lever ik bestanden uit in RGB voor het gebruik op internet. Wanneer het logo ook in drukwerk zal worden gebruikt, lever ik ook een CMYK bestand.

Huisstijl items

Wanneer de basis staat, kunnen de diverse huisstijl items zoals visitekaartjes, briefpapier, factuurpapier, blow ups, presentatie enzovoorts ontwikkeld worden. Met mijn achtergrond als projectmanager drukwerk en inkoper kan ik je ook begeleiden in het drukwerk stadium, of het gehele drukwerk inkoop van je overnemen.

Social Media

Wil je ook een aansprekend design voor bv je Facebook bedrijfspagina of andere communicatie kanalen dan kan ik je daar ook mee ondersteunen.

 

Portfolio logo en huisstijl ontwerp


Contact


Spreekt de bovenstaande manier van werken je aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Met een kop koffie of thee kunnen we de mogelijkheden bespreken op mijn kantoor in Haarlem of bij bijvoorbeeld een strandtent in Zandvoort.

Je kan gebruik maken van bijgaand contactformulier, via de mail naar jacqueline@itsjaxx.nl of bel me op 06 468 488 86.


Naam

Email

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht