Nieuwe look and feel

JaxxWebsite

Nieuwe look and feel

Nieuwe look and feel

Restyling website Wereldkind Coaching

De website wereldkindcoaching.nl van Rian heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Rian is een paar jaar geleden begonnen als kindercoach, maar heeft haar service uitgebreid. Ze is life-en kindercoach, KRAGT trainer. Ze begeleid kinderen, jongeren en volwassenen die vastlopen met vraagstukken in hun leven. En helpt ze met zelfontplooiing. Tevens kunnen kinderen van de basisschool vanaf groep 3 t/m 8 bij haar terecht voor bijles op het gebied van begrijpend lezen, tempo-lezen, spelling en rekenen.

Naast de aanpassingen in haar service aanbod,  had ze behoefte aan een automatische agenda, om iedereen duidelijk te maken wanneer ze haar trainingen geeft. Natuurlijk wil ze hier zo min mogelijk tijd aan besteden.

Met de geïnstalleerde agenda plugin is het mogelijk haar trainingen in te plannen en te tonen op de homepage. Er kan doorgeklikt worden naar de training en een overzicht van alle trainingen in de toekomst en 3 maanden terug. Op het moment dat de training is geweest, wordt deze, automatisch, niet meer getoond op de homepage. En na 3 maanden wordt een oude training automatisch van de website verwijderd.

Nieuwe look and feel

Naast het installeren van de agenda plugin heb ik de website ook een nieuwe look and feel gegeven. Bij deze restyling heb ik de gebruikte achtergrond kleuren verwijderd, het contactformulier is verdwenen, en de social media link naar Instagram is toegevoegd. Een aantal kleine aanpassing, met groot resultaat.

Een paar jaar geleden was een gekeurde achtergrond hip en mooi. Tegenwoordig  is een witte achtergrond meer in. Niet dat je met alle hypes meemoet, maar wanneer de site beter leesbaar wordt, moet je er toch voor gaan. Vooral wanneer je site op een mobiel wordt bezocht, maakt een gekeurde achtergrond de teksten moeilijker leesbaar.

Samen sparren?Samen sparren over de restyling van jouw website? Of heb heb je andere vraag of opmerking? Neem dan contact met me op.

Lees ook mijn tips over fotografie, ontwerp en websites