Foto | nieuwe portretfoto’s voor Sovos

JaxxFotografie, homeOpnieuw naar Halfweg

Onlangs ben ik met mijn mobiele studio weer naar Halfweg gereden. Daar heb ik nog een aantal personen mogen portretteren. Deze personen waren bij de vorige shoot niet aanwezig, of nog niet werkzaam bij Sovos. De portretten worden gebruikt voor LinkedIn, Facebook en Outlook.

Geïnteresseerd?

Wil jij ook een foto laten maken? Misschien van jouw en je collega’s? Of misschien van een groep vrienden of familie. Misschien heb je binnenkort een speciale bijeenkomst en wil je daar een foto van hebben?
Neem dan contact met me op doormiddel van het contactformulier. Of mail direct naar jacqueline@itsjaxx.nl. Je kan ook bellen met 06 46 84 88 86. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.
Je kan ook een kop koffie komen drinken in het centrum van Haarlem. Bel wel even van te voren, ik ben soms op locatie aan het fotograferen…

Contact