Fotografie door It's Jaxx

Portretfotografie op locatie


Heb jij professionele portretfoto’s nodig van jou en je collega’s?

Bijvoorbeeld voor op de website, LinkedIn of Facebook. Deze kunnen bij jou op locatie gemaakt worden.

it’s Jaxx heeft al meerdere ondernemers geholpen met professionele portretfoto’s en helpt jou ook graag om jouw portretten op de beste manier te tonen.

Portretfotografie zie ik niet zo maar als een fotootje maken. Het is hét visitekaartje van de mensen en jouw onderneming.

De foto’s zorgen voor een eenduidige uitstraling op je website, maar kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden op LinkedIn of Facebook.

Met mijn mobiele studio kan ik portretfotografie op locatie uitvoeren. Er kan gekozen worden voor zwart/wit foto’s, maar natuurlijk ook voor kleur.

Daarnaast kan er gekozen worden uit gekleurde achterwanden. Standaard neem ik altijd een witte achtergrond mee, maar in overleg kan ook voor een kleur worden gekozen.

Bij portretfotografie op locatie ga ik als volgt te werkt.

Ik kom met mijn mobiele studio, bestaande uit een achtergrond systeem en studiolampen, naar je toe. Per persoon maak ik een aantal foto’s. Deze laad ik in de computer, zodat we samen naar het resultaat kunnen kijken en een keuze kunnen maken. Wanneer er geen foto bijzit die aan de wensen voldoet, maak ik gelijk een nieuwe serie foto’s. Je weet dus altijd zeker dat iedereen tevreden is met zijn of haar portretfoto.

Naast Portretfotografie op locatie kan je ook een Power Portret in mijn studio laten maken. Ook heb ik me gespecialiseerd in vrijstaande productfotografie en in Omgevingsfotografie

Ben je geïnteresseerd in mijn portretfotografie op locatie? 

Neem dan contact met me op. Dat kan door gebruik te maken van bijgaand contactformulier. Je kan ook direct mailen met jacqueline@itsjaxx.nl En bellen kan natuurlijk ook, mijn telefoonnummer is 06 – 46 84 88 86

  • Portretfotografie op locatie, Joris
  • Portretfotografie op locatie, Simone
  • Portretfotografie op locatie, Peter
  • Portretfotografie op locatie, Coos
  • Portretfotografie op locatie, Henk
  • Portretfotografie op locatie, Jannie