Power Portret door It's Jaxx

Jouw eigen Power Portret

Wanneer je de sociale media eigenlijk alleen voor privé doeleinden gebruikt, is een goede zakelijke portretfoto niet zo belangrijk. Maar gebruik je LinkedIn als zakelijk netwerk of gebruik je een bedrijfspagina op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest dan wordt een goede portretfoto wél belangrijk. Je foto is immers het eerste wat mensen van je zien. En een goede eerste indruk telt dubbel!

Werkwijze

Alle foto’s worden gefotografeerd tegen een witte achtergrond. Op aanvraag kan er ook gekozen worden voor een zwarte of gekleurde achtergrond.
Vooraf bespreken we wat voor soort foto’s je wilt hebben. Wil je iets van opzij worden gefotografeerd, of recht vooruit… Het is het beste om in de camera te kijken, omdat je op die manier het meest contact maakt met je foto.
Vervolgens worden er een aantal foto’s gemaakt. Deze worden in de computer geladen en kunnen we samen kijken naar het resultaat. Wanneer de foto’s helemaal niet naar je zin zijn, maken we een nieuwe reeks foto’s.

Basistarief

Prijs € 75,- ex btw.

Wat krijg je bij een Power Portret

  • Drie foto’s in lage resolutie. Je krijgt meerdere foto’s toegestuurd waaruit je je selectie kunt maken.
  • Je krijgt alle foto’s zowel in rechthoekig formaat als een vierkante uitsnede die je zo kunt uploaden op de diverse Social Media accounts

Extra’s

  • Extra foto’s: € 15,- ex btw per foto.
  • Bestand in hoge resolutie, geschikt voor print: € 15,- ex btw per foto.
  • Foto omgezet naar zwart-wit: € 15,- ex btw per foto

Locatie

De foto’s worden gemaakt op de Nassastraat 16 in Haarlem. Bel met 06 46 84 888 6 voor een afspraak of mail naar jacqueline@itsjaxx.nl
Je kan ook gebruik maken van het contactformulier.

Een fotoshoot kan ook bij jou op locatie worden georganiseerd. Dit kan zowel met mijn mobiele studio, als in de buitenlucht. Op aanvraag kan ik je hier de kosten voor opgeven. Mail naar jacqueline@itsjaxx.nl voor een offerte.