Power Portret door It's Jaxx

Jouw eigen Power Portret

Een Power Portret is een professioneel zakelijk portret. Wanneer je de sociale media eigenlijk alleen voor privé doeleinden gebruikt, is een Power Portret niet zo hee belangrijk. Maar gebruik je LinkedIn als zakelijk netwerk of gebruik je een bedrijfspagina op Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest dan wordt een goede zakelijk portret wél belangrijk. Je foto is immers het eerste wat mensen van je zien. En een goede eerste indruk telt dubbel! Je kan immers maar één keer een eerste indruk maken.

Werkwijze

Voor het maken deze portretfoto’s kom je naar de studio in de Waarderpolder, in Haarlem. Alle foto’s worden gefotografeerd tegen een witte achtergrond. In overleg kan er ook gekozen worden voor een zwarte of gekleurde achtergrond.
Vooraf bespreken we wat voor soort foto’s je wilt hebben. Wil je iets van opzij worden gefotografeerd, of recht vooruit… Het is het beste om in de camera te kijken, omdat je op die manier het meest contact maakt met je foto. We kunnen natuurlijk een aantal verschillende poses proberen.
Vervolgens worden er een aantal foto’s gemaakt. Deze worden in de computer geladen en kijken we samen naar het resultaat. Je kan dan gelijk kiezen wat jouw favoriete foto’s zijn. Wanneer de foto’s helemaal niet naar je zin zijn, maken we gewoon een nieuwe reeks foto’s.

Basistarief

Prijs € 100,00 ex btw. (maximaal 1 uur fotograferen)

Wat krijg je bij een Power Portret

  • Drie foto’s in lage resolutie (800 x 800 pixels)
  • Je krijgt alle foto’s in een vierkante uitsnede die je zo kunt uploaden op de diverse Social Media accounts

Extra’s

  • Extra foto’s: € 10,00 ex btw per foto.
  • Bestand in hoge resolutie, geschikt voor print: € 10,00 ex btw per foto.
  • Foto omgezet naar zwart-wit: € 2,50 ex btw per foto

Locatie

De foto’s worden gemaakt op de Oudeweg 147 in Haarlem. Bel met 06 468 488 86 voor een afspraak of mail naar jacqueline@itsjaxx.nl

Een fotoshoot kan ook bij jou op locatie worden georganiseerd. Dit kan zowel met mijn mobiele studio, als in de buitenlucht. Op aanvraag kan ik je hier de kosten voor opgeven. Mail naar jacqueline@itsjaxx.nl voor een offerte.