Ontwerp | Roll up banners Vitaal fysiotherapie

JaxxOntwerp

Roll up banner Vitaal fysiotherapie

Roll up banner

Om aandacht te trekken op beurzen, exposities of andere evenementen kan een banner eenvoudig in worden gezet. Maar ook  in een winkel of een praktijk kunnen deze banner prima tot hun recht komen.

Een roll up banner is een soort spandoek in een cassette. Bij gebruik haal je het doek uit de cassette en span je deze door middel van een staander. Door een veer in de voet blijft het doek mooi strak staan.

Hergebruik

De banner kan heel goed worden bewaard en weer worden hergebruikt. De aanschafkosten zijn niet al te hoog. En, de banner is bestelbaar is diverse formaten.

Beeldgebruik

Bij het ontwerpen van een banner is het formaat van het te gebruiken beeld van groot belang. Omdat het formaat van de banner groot is, moet het formaat van de foto ook groot zijn. Op dat formaat moet de resolutie 300 dots per inch (dpi) zijn. Een foto die gebruikt wordt op 1 meter breed moet dan een breedte hebben van 12.000 pixels.

Banner voor Vitaal

De banner voor Vitaal fysiotherapie is 1 meter breed en 2 meter hoog. Ze hebben de banner ingezet tijdens de Leefstijldag in Katwijk om aandacht te krijgen voor Fysiosport. Een onderdeel van de fysiotherapie die het team van Vitaal aanbiedt.

Meer banners voor Vitaal

Roll up banner coronaregels Vitaal

In verband met de corona richtlijnen heb ik deze banner gemaak. Snel en vooral eenvoudig duidelijkheid voor iedereen.