Web | Veterane leraren & werkplezier

JaxxWebsite

website Veterane leraren & werkplezier

Veterane leraren & werkplezier

Voor Ietje en Mieke, 2 coaches die Veterane leraren & werkplezier zijn gestart heb ik de website gemaakt. Zij coachen oudere leraren, zodat ze (weer) plezier hebben in hun werk en na het coachingstraject weer duidelijk hebben wat zo belangrijk is in het werk. Ze kunnen noodzakelijke keuzes maken, zodat ze (meer) zeggenschap krijgen over hun werk en loopbaan. Maar het doel is vooral de concrete stap weer kunnen maken naar het hebben van plezier in het leraar zijn.

Voor de website is gekozen voor een one-pager. To the point informatie, overzichtelijk op 1 pagina. Hierdoor is duidelijk voor wie dit coachingstraject is en wat het doel is. Wat het programma is en natuurlijk wie de coaches zijn.

Ontwerp

Het ontwerp van de website is gebaseerd op het logo. Deze heb ik gemaakt naar aanleiding van de vormgeving van het proefschrift van Ietje. En deze was weer gebaseerd op de bekende stijl van de Nederlandse kunstbeweging De Stijl. Hier was gekozen om alleen de kleuren rood en zwart te gebruiken. Daarom is bij de website ook alleen deze kleuren gebruikt. Alleen naast het zwart heb ik ook een percentage zwart gebruikt. Om het geheel iets levendiger te maken is ervoor gekozen om een rode balk onder de afbeeldingen te plaatsen. De website wordt hierdoor ook één geheel.

Stockbeeld oudere leraren

Het beeld op de website zijn stockbeelden. Het is vanwege de privacy en het portretrecht niet zo makkelijk om een klas te fotograferen. Gelukkig is er stockbeeld te vinden die past bij de website.

Zelf ook een WordPress site?

Zou je zelf ook een WordPress site willen maken? Bekijk dan mijn blog over het starten met het maken van je eigen website. Of neem contact met me op zodat we tijdens een kop koffie of thee de mogelijkheden kunnen bespreken.