Vrijstaande productfotografie


Vrijstaande foto’s van jouw producten?

it’s Jaxx heeft al meerdere ondernemers geholpen met professionele vrijstaande productfotografie. En ik help jou ook graag om jouw producten op de beste manier te tonen.
De producten kunnen op een witte achtergrond worden gefotografeerd. Ook is het mogelijk de achtergrond transparant te maken. Of, wanneer je het liever hebt, kan gekozen worden voor een gekleurde achtergrond.

Vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij me aan. Of kom langs om de mogelijkheden te bespreken tijdens een kop koffie in Haarlem of Zandvoort.

Vrijstaande productfotografie
 

Hoge eisen


Ik zie een productfoto niet zo maar als een foto. Het is hét visitekaartje van jouw onderneming.
Ben je geïnteresseerd in mijn vrijstaande productfotografie? Neem dan contact met me op.

De producten worden aangeleverd bij it’s Jaxx, waar ze in de studio zullen worden gefotografeerd. Nadat de fotografie is afgerond kunnen de producten weer worden opgehaald. Het transport kan natuurlijk ook door It’s Jaxx geregeld worden.

 
Vrijstaande productfotografie

Contact


Wil je meer weten over vrijstaande productfotografie? Dan kan je contact met me opnemen door gebruik te maken van bijgaand contactformulier. Of door direct te mailen naar jacqueline@itsjaxx.nl. Bellen kan natuurlijk ook met 06 468 488 86.

Of kom langs op kantoor in Haarlem of aan het strand in Zandvoort.