Wordpress Website door It's Jaxx

Je eigen WordPress Website

Een WordPress website waar je zelf aanpassingen kunt doorvoeren

Op dit moment is WordPress het meest gebruikte open source platform met CMS om websites te maken. Daarom werk ook ik in WordPress. Mijn kracht is dat ik de stap van basis template naar customized ontwerp weet te maken, waardoor een standaard thema herkenbaar, eigen en authentiek wordt. Hét communicatiemiddel voor mensen en bedrijven die zich willen laten zien aan de buitenwereld.

Werkwijze

Wanneer je een website wilt laten maken stel ik voor om eerst samen een kop koffie te drinken en te bespreken wat voor soort website je zou willen hebben. Heb je een logo en is er een huisstijl waaraan de website moet voldoen? Heb je misschien websites gezien die je enorm aanspreken? Wil je bepaalde functionaliteiten op je website, zoals een contact formulier of een blog? Er zijn heel veel mogelijkheden binnen een WordPress Website.

In dit gesprek geef ik ook tips en advies over hoe te beginnen met nadenken over wat er wel en niet in je website komt.

Daarnaast bespreken we of je tekst en beeld aan wilt leveren. Het is ook mogelijk dat ik het beeld voor je verzorg en de teksten laat schrijven.

Kosten

Omdat geen website het zelfde is en dus ook de werkzaamheden aan een website niet. Is het onmogelijk een standaard prijs op te geven.
Voor bijna ieder budget is echter een website te maken.

Ben je geïnteresseerd om je eigen WordPress Website met mij te gaan maken? Neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden en een basis budget.
Bel met 06 468 488 86 of mail naar jacqueline@itsjaxx.nl.

Wordpress Websites door it’s Jaxx


Contact


Spreekt de bovenstaande manier van werken je aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Met een kop koffie of thee kunnen we de mogelijkheden bespreken op mijn kantoor in Haarlem of bij bijvoorbeeld een strandtent in Zandvoort.


Mail naar jacqueline@itsjaxx.nl of bel me op 06 468 488 86.