Een afspraak of offerte?

Het perfecte plaatje dankzij beeldbewerking

Gebruik van de juiste beelden draagt sterk bij aan de beleving van je merk. Die beelden en hun beeldtaal maken deel uit van de visuele identiteit.

Helaas heb je niet altijd het juiste beeld voorhanden. En is het ook niet altijd mogelijk om iets te laten fotograferen. Dan is beeldbewerking een uitkomst. Daarmee bewerk je het beeld dat wel beschikbaar is op zo’n manier dat het toch voldoet aan je wensen.

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Maar dan heb je wel het juiste beeld nodig. Met beeldbewerking krijg je precies het gewenste effect en het perfecte plaatje.

De mogelijkheden van beeldbewerking

Het mooie van beeldbewerking is dat er heel veel kan:

  • Licht toevoegen
  • Schaduw aanbrengen of aanpassen
  • Visuele elementen toevoegen
  • Een andere beeldstijl creëren
  • Fouten in beelden corrigeren


Zo maak ik voor een van mijn opdrachtgevers beeld dat gebruikt wordt op bol.com. Beeldbewerking is dan onmisbaar. Daarmee zorgen we voor eenduidigheid en voor het beoogde effect op de online shopper die op bol.com natuurlijk heel veel keus heeft.

Ik heb een uitgebreide opleiding beeldbewerking gevolgd en houd deze steeds up to date, zodat ik ook de nieuwste mogelijkheden beheers.

Stockbeelden bewerken

Heb je geen eigen producten dan kun je vaak stockbeelden gebruiken. Die zijn meestal voordelig in aanschaf en door ze te bewerken kun je daar alsnog een eigen draai aan geven. Zeker als we stockbeeld kopen met vrijstaand gefotografeerde voorwerpen.

Soms kunnen we ook stockfoto’s van mensen of van een bepaalde omgeving gebruiken. Bij stockbeelden vraagt het vaak wel wat meer tijd om foto’s te vinden die echt bij jouw bedrijf en uitstraling passen.

Werkwijze bij het bewerken van beelden

Bij een opdracht bespreken we vooraf je wensen en denk ik mee over de uitvoering. Nadat alle onderdelen zijn aangeleverd of aangekocht ga ik aan de slag. Je ontvangt de beelden eerst als proef in een lage resolutie met een watermerk. Wanneer de keuze is gemaakt, lever ik de afbeelding aan op het juiste formaat en in de juiste resolutie.

Heb je beeld dat je wilt laten bewerken?

Of heb je een vraag over beeldbewerking? Aarzel niet en neem contact op. Ik ben bereikbaar op 06 468 488 86. Of mail naar jacqueline@itsjaxx.nl

Beeldbewerking
Beeldbewerking Energiehelden Thermogen
Beeldbewerking
Beeldbewerking