Een afspraak of offerte?

Over it’s Jaxx en Jacqueline Konermann

Mijn hart ligt bij het ontwerpen van alle grafische middelen die een bedrijf maar nodig kan hebben. Van logo tot website en van klein icoon tot complete huisstijl. Ik geniet 100% van de uiteenlopende grafische ontwerpopdrachten die ik voor mijn klanten mag uitvoeren.

Die liefde voor het grafische vormgeving is er al een werkend leven lang. Voor ik it’s Jaxx begon in 2015, werkte ik als projectmanager grafische producties bij communicatiebureaus. Daar werkte ik onder andere voor Ahold, C1000, Nuon, Ziggo en het Wereld Natuur Fonds. Ook heb ik als projectmanager de drukwerkbegeleiding van diverse bekende publieksbladen gedaan en heb je mijn werk ongetwijfeld zelf in handen gehad.

Die gevarieerde ervaring komt me nog iedere dag van pas, want ook mijn klanten en hun vragen zijn gevarieerd.

One-stop-shop voor grafisch ontwerp

Voor veel opdrachtgevers ben ik een one-stop-shop voor ontwerp en vormgeving. Zo maak ik logo’s en complete huisstijlen. Ontwerp ik allerlei soorten drukwerk, digitale uitingen en websites. Of creëer ik passende iconen en veelzeggende infographics.

De veelzijdigheid in opdrachten geeft me de kans om met veel verschillende soorten software te werken en daar steeds het beste resultaat uit te halen. Om die reden heb ik de afgelopen jaren veel verschillende opleidingen gevolgd. Uiteraard beheers ik Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator. Maar ook speciale programma’s als Adobe After Effects en Adobe Animate.

Wat klanten over mij zeggen

Mijn referenties laten het beste zien wat klanten vinden van onze samenwerking. Maar sommige feedback hoor ik vaker en zegt blijkbaar veel over mijn werk en werkwijze. Bijvoorbeeld dat ik een goede planner ben die zich nieuwe zaken en opdrachten snel eigen maakt. Dat ik vooraf goed duidelijk maak hoe ik werk en wat de stappen zijn die we doen binnen een traject of opdracht. En dat ik bij hindernissen toch altijd met een oplossing kom die wel werkt.

Nieuwsgierig?

Oordeel zelf en neemt contact op voor een vrijblijvend gesprek. Zo leren we elkaar kennen en ontdek je snel of ik je bij jouw ontwerpvraag kan helpen.

Ik ben bereikbaar op 06 468 488 86 of via jacqueline@itsjaxx.nl

Portret van Jaxx