Een afspraak of offerte?

Een ervaren grafisch vormgever voor een vast bedrag per week?

Heb je tijdelijk extra expertise of een extra vormgever nodig? Bijvoorbeeld om iemand te vervangen of omdat er een groot project aankomt? Dan ben je op de juiste plek. Zeker als je snel iemand nodig hebt.

Incidenteel of juist structureel grafisch ontwerp

Voor veel opdrachtgevers werk ik op projectmatige basis en verzorg ik eenmalige of terugkerende producties. Bijvoorbeeld als het gaat om het ontwerpen van een huisstijl of website. Of om het ontwerpen van een set iconen of een infographic.

Grafisch vormgever voor een vast aantal uur per week

Maar soms heb je tijdelijk structurele ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld voor een aantal uren per week gedurende een aantal maanden. In dat geval kan ik vanaf 4 uur per week voor je aan de slag.

Hoe werkt het

Samen stellen we vast hoeveel uur per week ik aan jouw vormgeefprojecten werk. Met een minimum van 4 uur per week en een minimale projectduur van 3 maanden. Dit komt neer op een wekelijks tarief van 260 euro. Aan het einde van iedere maand mail ik de factuur van de afgesproken uren. Is tussentijds iets meer of minder nodig dan kan dat in overleg.

Wat heb ik nodig

Dankzij mijn ervaring met heel uiteenlopende opdrachtgevers en projecten ben ik snel inzetbaar. Zeker als je mij aan het begin van de samenwerking een aantal basisdocumenten kunt leveren. Bijvoorbeeld richtlijnen voor je bestaande huisstijl en visuele identiteit, voorbeelden van bestaande communicatie-uitingen of bronbestanden.

Software

Ik werk met het veelzijdige Adobe CC pakket: Indesign, Illustrator, Photoshop en Animate. Daarmee kan ik alles maken wat je nodig hebt.

Mijn klanten over onze samenwerking

Wil je weten hoe ik werk en ben je nieuwsgierig naar het resultaat? Dan laat ik graag mijn klanten aan het woord!

“Ik vond het super fijn om met je samen te werken, altijd een snelle reactie, heldere communicatie en snelle oplevering van het werk. Ook heel fijn dat je altijd meedenkt naar een passende oplossing!”

Marieke van Rooden – New Edition

“Jacqueline is een kei in het meedenken in praktische en visueel aansprekende vormgevingsoplossingen. Of dat nu om de redesign van een website gaat, om korte animaties of om iconen. Ze luistert aandachtig, geeft afgewogen advies en zorgt er altijd voor dat het werk op tijd opgeleverd wordt.”

Linda Krijns – Sstroop

Kan ik je ondersteunen met grafische vormgeving?

Laten we dan een vrijblijvende afspraak inplannen om de werkzaamheden te bespreken. Neem direct contact op via 06 468 488 86 of mail naar jacqueline@itsjaxx.nl

Programma open dag Inholland
Huisstijl Vitaal Fysiotherapie
Ansichtkaarten Fit in west