Klanten over it's Jaxx


Op deze pagina een overzicht van uitspraken van klanten.

Wil jij ook iets zeggen over it's Jaxx? Dat hoor ik ook graag! Mail het naar jacqueline@itsjaxx.nl

Ik vond het super fijn om met je samen te werken, altijd een snelle reactie, heldere communicatie en snelle oplevering van het werk. Ook heel fijn dat je altijd meedenkt naar een passende oplossing!

– Marieke van Roode - New Edition

Jacqueline heeft voor onze fysiotherapiepraktijk het logo, de huisstijl, posters en flyers ontworpen met een prachtig resultaat wat onze gehele praktijk op een professionele, mooie en vriendelijke wijze vertegenwoordigt. Het samenwerken met Jacqueline ging prettig; ze is vriendelijk, duidelijk en denkt met ons mee. Op naar een mooie samenwerking ook voor de toekomst. 

– Selma Duijn - Vitaal Fysiotherapie

Jacqueline heeft voor mij een logo, visitekaartjes en een website gemaakt. Ze luistert goed naar wat je wilt, geeft goede adviezen over wat wel of niet kan. En niet onbelangrijk: ze is heel snel. Kortom, ik ben zeer tevreden!

– Ietje Veldman - Veldman Onderwijsadvies
en Veterane leraren

Samen met Jacqueline mijn logo en website gemaakt. Jacqueline denkt heel goed mee. Is geduldig en flexibel. Maakt mooie ontwerpen.
Can do mentaliteit. Ik ben blij met haar.

– Mieke Elekan - Elekan Coaching

Ik ben enorm blij en tevreden met de prachtige website die je hebt gemaakt. Ik krijg alleen maar complimenten en positieve reacties voor zowel de uitstraling als de indeling. Het is een mooie mix van een warme en zakelijke uitstraling. Daarnaast heeft het een persoonlijke touch door de prachtige foto’s die je hebt gemaakt van mijn praktijk. Wat ik enorm in jou waardeer is het geduld en je klantgerichte manier van werken. We hebben voor mijn gevoel echt samen (d.w.z. mijn vragen en input en jouw expertise en adviezen) de site gebouwd. Hierdoor is de website echt maatwerk en precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had.

– Inge L.M. Speelman-Tjoeng - Coachpraktijk voor School & Werk

Ik wil je heel erg bedanken voor de hulp bij ontwerp, het logo, de layouts, foto's en tekst die ik heb gekregen. Wat dat betreft gaan de mogelijkheden die je biedt ver voorbij het technische bouwen van een site. Je hebt mijn gevoel weten weer te geven in woord en beeld, en daardoor is de site nu een verlengstuk van mezelf geworden. Je hebt me helemaal ont-zorgt, en het is allemaal heel prettig en snel gegaan, ik had het zonder je hulp echt niet voor elkaar gekregen. Dank je wel.

– Rob ter Keurs -Hapto.nu

De nieuwe website is echt super geworden: professioneel én persoonlijk en warm. Hij voelt Thuis, precies zoals de bedoeling was!

– Madelon Mulder - Thuis met zorg 

Jacqueline heeft voor mij een passend logo ontworpen. Ze heeft me door de juiste vragen te stellen geholpen te bedenken wat bij mij past en dit prachtig vormgegeven. Daarnaast heeft ze een opzet gemaakt voor mijn website, precies wat ik nodig heb. Jacqueline is deskundig weet wat mogelijk is en denk mee in creatieve oplossingen. En wat ik het allerfijnste vind is dat het heel gelijkwaardig samenwerken is met haar, ze helpt me op een manier die ik heel prettig vind.

– Sigrit -de Organisatiekanjer

it's Jaxx heeft een logo voor mij gemaakt, website aangepast en een webshop voor mij geregeld. Superblij met het resultaat!
Ook de samenwerking met Jacqueline vind ik heel plezierig. Zij luistert, is creatief en geeft bruikbare tips en adviezen.

– Desirée Botterman -Happy2dee

Snelle service, knap werk, aandacht voor wat ik wil, vriendelijk en zeer inspirerend.

– Jolanda - JoJo's Workshops
- JoJo's Thuiszorg

De samenwerking met Jacqueline ging heel natuurlijk. Met duidelijke uitleg en begeleiding van haar kant zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen. Jacqueline heeft me goede feedback gegeven, waardoor een toekomstig project nog beter kan worden.

– Angelo Janssen -Buja Metaal BV

it's Jaxx vernieuwde mijn website. Altijd bereid net dat stapje extra voor te doen en met me mee te denken. Dat vind ik top!

– Ageda -elkedaggroener

it's Jaxx is een echte aanrader als het gaat om websites, foto's en ontwerpen van allerlei zaken die met je uitstraling van je bedrijf te maken hebben! Super bedankt!

– Maartje -Core Active

Voor een van onze opdrachtgevers (woningcorporatie) fotografeert it’s Jaxx ieder kwartaal diverse projecten. Ze staat altijd open voor overleg, bewaakt iedere deadline en biedt voldoende keuze!

– Rennie -Scripta

Wat een onwijs mooi vak heb jij. Alleen maar mensen met een glimlach op hun gezicht.

– Marianne & Maurice

I just looked through the photo’s. They look amazing! I think you nailed it. This is exacly what I was looking for.

– Greg –Sovos

Jacqueline heeft al verschillende opdrachten voor ons gedaan. Van omgevingsfotografie tot prachtige portretten. Jacqueline denkt mee, is snel en vakkundig. Een aanrader!

– Djoeke -Scripta