Een afspraak of offerte?

Mijn klanten over onze samenwerking

Wil je weten hoe ik werk en ben je nieuwsgierig naar het resultaat? Dan laat ik graag mijn klanten aan het woord!

Ik vond het super fijn om met je samen te werken, altijd een snelle reactie, heldere communicatie en snelle oplevering van het werk. Ook heel fijn dat je altijd meedenkt naar een passende oplossing!


Marieke van Rooden – New Edition

De nieuwe website is echt super geworden: professioneel én persoonlijk en warm. Hij voelt Thuis, precies zoals de bedoeling
was!

Madelon Mulder – Thuis met zorg

Voor een van onze opdrachtgevers (woningcorporatie) fotografeert
it’s Jaxx ieder kwartaal diverse projecten. Ze staat altijd open voor overleg, bewaakt iedere deadline en biedt voldoende keuze!

Rennie -Scripta

Jacqueline heeft voor mij een
logo, visitekaartjes en een website gemaakt. Ze luistert goed naar wat je wilt, geeft goede adviezen over wat wel of niet kan. En niet onbelangrijk: ze is heel snel. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Ietje Veldman – Veldman
Onderwijsadvies en Veterane leraren

Ik ben enorm blij en tevreden met de prachtige website die je hebt gemaakt. Ik krijg alleen maar complimenten en positieve reacties voor zowel de uitstraling als de indeling. Het is een mooie mix van een warme en zakelijke uitstraling. Daarnaast heeft het een persoonlijke touch door de prachtige foto’s die je hebt gemaakt van mijn praktijk. Wat ik enorm in jou waardeer is het geduld en je klantgerichte manier van werken. We hebben voor mijn gevoel echt samen (d.w.z. mijn
vragen en input en jouw expertise en adviezen) de site gebouwd. Hierdoor is de website echt maatwerk en precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had.

Inge L.M. Speelman-Tjoeng –
Coachpraktijk voor School & Werk

Jacqueline heeft voor onze fysiotherapiepraktijk het logo, de huisstijl, posters en flyers ontworpen met een prachtig resultaat wat onze gehele praktijk op een professionele, mooie en vriendelijke wijze
vertegenwoordigt. Het samenwerken met Jacqueline ging prettig; ze is vriendelijk, duidelijk en denkt met ons mee. Op naar een mooie samenwerking ook voor de toekomst.

Selma Duijn – Vitaal Fysiotherapie

Of kijk in mijn portfolio naar het werk dat ik voor deze klanten hebt gemaakt