Een afspraak of offerte?

Mijn klanten over onze samenwerking

Wil je weten hoe ik werk en ben je nieuwsgierig naar het resultaat? Dan laat ik graag mijn klanten aan het woord!

Jacqueline is echt een pareltje. Veelzijdig in verschillende vormgevingsgebieden zoals dtp, iconen, infographics, animaties en fotografie. Haar vriendelijke en toegankelijke houding maakt haar een makkelijke schakel binnen onze organisatie. Ze blinkt uit in meedenken en het helder uitvragen van opdrachten, en haar werk binnen onze huisstijl draagt bij aan een consistente uitstraling. Haar leergierigheid en bereidheid om zich te verdiepen in nieuwe technologieën maken haar flexibel en up-to-date. Jacqueline is proactief en gemakkelijk benaderbaar, wat resulteert in een efficiënte samenwerking en uitstekende resultaten. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking en beveel haar van harte aan.

Annemijn van Wagenberg – Hogeschool Inholland

Jacqueline is een kei in het meedenken in praktische en visueel aansprekende vormgevingsoplossingen. Of dat nu om de redesign van een website gaat, om korte animaties of om iconen. Ze luistert aandachtig, geeft afgewogen advies en zorgt er altijd voor dat het werk op tijd opgeleverd wordt.

Linda Krijns – Sstroop

De nieuwe website is echt super geworden: professioneel én persoonlijk en warm. Hij voelt Thuis, precies zoals de bedoeling
was!

Madelon Mulder – Thuis met zorg

Voor een van onze opdrachtgevers (woningcorporatie) fotografeert
it’s Jaxx ieder kwartaal diverse projecten. Ze staat altijd open voor overleg, bewaakt iedere deadline en biedt voldoende keuze!

Rennie -Scripta

Jacqueline heeft voor mij een
logo, visitekaartjes en een website gemaakt. Ze luistert goed naar wat je wilt, geeft goede adviezen over wat wel of niet kan. En niet onbelangrijk: ze is heel snel. Kortom, ik ben zeer tevreden!

Ietje Veldman – Veldman
Onderwijsadvies en Veterane leraren

Ik vond het super fijn om met je samen te werken, altijd een snelle reactie, heldere communicatie en snelle oplevering van het werk. Ook heel fijn dat je altijd meedenkt naar een passende oplossing!


Marieke van Rooden – New Edition

Jacqueline heeft voor onze fysiotherapiepraktijk het logo, de huisstijl, posters en flyers ontworpen met een prachtig resultaat wat onze gehele praktijk op een professionele, mooie en vriendelijke wijze
vertegenwoordigt. Het samenwerken met Jacqueline ging prettig; ze is vriendelijk, duidelijk en denkt met ons mee. Op naar een mooie samenwerking ook voor de toekomst.

Selma Duijn – Vitaal Fysiotherapie

Of kijk in mijn portfolio naar het werk dat ik voor deze klanten hebt gemaakt