Klanten over It’s Jaxx

It’s Jaxx vernieuwde mijn website. Altijd bereid net dat stapje extra voor te doen en met me mee te denken. Dat vind ik top!

– Ageda -elkedaggroener

Snelle service, knap werk, aandacht voor wat ik wil, vriendelijk en zeer inspirerend.

– Jolanda – JoJo’s Workshops
– JoJo’s Thuiszorg

De samenwerking met Jacqueline ging heel natuurlijk. Met duidelijke uitleg en begeleiding van haar kant zijn we samen tot een mooi resultaat gekomen. Jacqueline heeft me goede feedback gegeven, waardoor een toekomstig project nog beter kan worden.

– Angelo Janssen -Buja Metaal BV

Wat een onwijs mooi vak heb jij. Alleen maar mensen met een glimlach op hun gezicht.

– Marianne & Maurice

It’s Jaxx is een echte aanrader als het gaat om websites, foto’s en ontwerpen van allerlei zaken die met je uitstraling van je bedrijf te maken hebben! Super bedankt!

– Maartje -Core Active

Snelle service, knap werk, aandacht voor wat ik wil, vriendelijk en zeer inspirerend.

– Jolanda -JoJo’s

I just looked through the photo’s. They look amazing! I think you nailed it. This is exacly what I was looking for.

– Greg –Sovos

Voor een van onze opdrachtgevers (woningcorporatie) fotografeert It’s Jaxx ieder kwartaal diverse projecten. Ze staat altijd open voor overleg, bewaakt iedere deadline en biedt voldoende keuze!

– Rennie -Scripta

Jacqueline heeft voor mij een passend logo ontworpen. Ze heeft me door de juiste vragen te stellen geholpen te bedenken wat bij mij past en dit prachtig vormgegeven. Daarnaast heeft ze een opzet gemaakt voor mijn website, precies wat ik nodig heb. Jacqueline is deskundig weet wat mogelijk is en denk mee in creatieve oplossingen. En wat ik het allerfijnste vind is dat het heel gelijkwaardig samenwerken is met haar, ze helpt me op een manier die ik heel prettig vind.

– Sigrit -de Organisatiekanjer

 
 

Jouw mening over It’s Jaxx hoor ook ik graag! Mail hem naar jacqueline@itsjaxx.nl