Een afspraak of offerte?

Een aansprekend logo laten ontwerpen

Wil je een pakkend, krachtig en aansprekend logo laten ontwerpen? Wil je een bestaand logo laten aanpassen of opfrissen? In beide gevallen zorg ik voor een logo dat precies uitstraalt wat jij wilt.

Een logo laat in één oogopslag zien wat je doet en waar je voor staat. Een goed logo is uniek, herkenbaar en goed toepasbaar.

Keuzes in soorten logo’s

Een logo is niet meer of minder dan een grafische vertaling van dat wat een bedrijf of merk vertegenwoordigt. Een logo kan dat op verschillende manieren uitdrukken. Als een:

  1. Typografisch logo dat bestaat uit opgemaakte tekst
  2. Symbool logo met een herkenbaar symbool ofwel beeldmerk
  3. Combinatie van de naam van de afzender en een beeldmerk

 

Afhankelijk van diverse factoren kun je daar een keuze in maken. Misschien weet je al wat je wilt en anders denk ik met je mee en geef ik advies.

Je logo laten ontwerpen in 3 stappen

Als grafisch ontwerper maak ik een logo echt in samenspraak met jou als opdrachtgever. Alleen dan ontstaat een logo dat een kloppende weergave is van je merk en je merkwaarden. En zal het logo jouw doelgroep aanspreken. Dat logo ontwerpproces begint met een inventarisatie van je wensen en de achtergronden van je bedrijf of organisatie.

Ik gebruik daarvoor een korte vragenlijst en bespreek die met je. Dat werkt snel en legt de basis voor het gewenste resultaat. Daarna ga ik aan de slag om jouw logo te ontwerpen en mag je het volgende verwachten:

Stap 1: Schetsen en logoconcepten

Met deze informatie ga ik aan de slag met schetsen. Ik werk een aantal voorstellen globaal uit. Samen bekijken we wat bij je wensen aansluit en wat minder goed past.

Stap 2: Vormgeven daadwerkelijk ontwerp

Je kiest voor één van de concepten. Dat concept werk ik tot in detail uit, vaak in meerdere kleuren en formaten. Zodat je jouw logo straks in alle omstandigheden kunt gebruiken.

Stap 3: Oplevering van je logo

Je logo is klaar! Ik lever het zo aan dat je het logo perfect kunt gebruiken op de manieren en plekken die jij wilt. Bijvoorbeeld in drukwerk, online of beide.

Nieuwsgierig?

Kom in actie en ontdek of ik de juiste ontwerper ben voor jouw nieuwe logo. Zo’n eerste verkenning is natuurlijk 100% vrijblijvend. Stel je vraag via jacqueline@itsjaxx.nl of via 06 468 488 86.

Logo NOvT, door it's Jaxx
Logo Winkel, door it's Jaxx
Logo Chairtime, door it's Jaxx