Een afspraak of offerte?

Gebruiksaanwijzing deurgordijn

Geslaagde groei vraagt om een professionele gebruiksaanwijzing voor de verkoop van deurgordijnen van Degor en zusterbedrijf Jekra. Met verschillende montagemethoden zoals in de en op de dag, is het essentieel om een duidelijke handleiding te hebben. Bovendien is het correct opbergen van het gordijn tijdens de wintermaanden van groot belang, om het volgende seizoen weer optimaal te kunnen benutten.

Uitdaging gebruiksaanwijzing

Een uitdagende taak is het samenbrengen van alle essentiële informatie op een overzichtelijke manier, binnen het beperkte formaat van een A4. Belangrijke aandachtspunten omvatten kinderveiligheid, correcte montage na het uitpakken, drie verschillende ophangmethoden, stapsgewijze instructies, demontage- en verpakkingsrichtlijnen, evenals de vermelding van bedrijfsgegevens.

De gebruiksaanwijzing deurgordijn mag geen tekst bevatten, omdat deze internationaal gebruikt zal worden.

Aanpak

Ik koos voor een vlakverdeling op basis van het aantal stappen. Hierbij passen drie kolommen naast elkaar geplaatst en vier rijen onder elkaar perfect. Om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, voeg ik de vakken van dezelfde stap samen.

Dankzij een kleurwissel en de aanpassen van de bedrijfsgegevens, is de gebruiksaanwijzing eenvoudig aan te passen aan de huisstijl van Degor en Jekra.

Resultaat

De gebruiksaanwijzing is succesvol omgezet in een overzichtelijk formaat dat perfect past binnen de huisstijl van Degor en Jekra. Het document benadrukt op een positieve manier de richtlijnen en beperkingen, terwijl het tegelijkertijd duidelijk uitlegt hoe het deurgordijn correct gemonteerd, gebruikt en gedemonteerd dient te worden.

Gebruiksaanwijzing deurgordijn