Een afspraak of offerte?

Een professionele huisstijl laten ontwerpen

Wil je een professionele huisstijl laten ontwerpen die helder weergeeft waar je voor staat en wat je te bieden hebt? Of overweeg je om je bestaande huisstijl te vernieuwen?

Een sterke visuele identiteit vormt de basis van je bedrijf en omvat alle elementen die het karakter en de uitstraling van jouw merk bepalen, waaronder het logo, kleuren en typografie. Een huisstijl gaat dieper in op de praktische implementatie van deze corporate identiteit. Het biedt gedetailleerde richtlijnen voor het creëren van consistente en herkenbare communicatie-uitingen.

Als je nog geen bestaande visuele identiteit hebt, help ik je graag bij het ontwikkelen van een krachtige visuele identiteit en het vertalen daarvan naar een huisstijl. Hiermee kunnen alle communicatiemiddelen vormgegeven worden die je nodig hebt om je boodschap effectief over te brengen.

In een huisstijl voer je de visuele identiteit op een passende en consistente manier door in alle communicatiemiddelen die je gebruikt. Zo ben jij als afzender altijd herkenbaar.

Wat houdt een huisstijl in?

  • Typografie: Het gebruik van consistente lettertypes draagt bij aan de herkenbaarheid van de huisstijl. Richtlijnen voor het gebruik van specifieke lettertypes voor koppen, lopende tekst en andere typografische elementen moeten worden vastgesteld en gevolgd op alle communicatie-uitingen.
  • Grafische elementen: Eventuele grafische elementen, zoals patronen, texturen of illustraties, moeten ook consistent worden toegepast op alle communicatie-uitingen om een samenhangende visuele uitstraling te creëren.
  • Indeling en vormgeving: De algemene indeling en vormgeving van communicatie-uitingen moeten passen binnen de richtlijnen van de huisstijl. Dit omvat zaken als de positionering van het logo, het gebruik van witruimte, en de algehele visuele esthetiek.
  • Flexibiliteit: Hoewel consistentie belangrijk is, moet de huisstijl ook flexibel genoeg zijn om te kunnen worden aangepast aan verschillende communicatiebehoeften en -platforms. Dit kan betekenen dat er verschillende lay-outs en formaten worden gebruikt voor gedrukte materialen, digitale media en sociale media-uitingen, terwijl de kernidentiteit behouden blijft.

Werkwijze huisstijl laten maken

Samen bepalen we de doelstellingen. Wil je je merkidentiteit versterken, je onderscheiden van concurrenten, een bepaalde doelgroep aanspreken of iets anders? Aan de hand van die doelstelling ga ik aan de slag met de conceptontwikkeling. Deze bespreek ik met je en pas ik eventueel nog een keer aan.

Natuurlijk kan ik ook de huisstijl implementeren op de communicatiematerialen, zowel online als offline.

Kosten huisstijl laten ontwerpen

Natuurlijk wil je weten wat de kosten zijn als je een huisstijl laat ontwerpen. Maar met huisstijlen is het net als met auto’s en hangen de kosten helemaal samen met jouw wensen. Simpel gezegd: hoe meer huisstijluitwerkingen, hoe meer ontwerpuren nodig zijn, hoe hoger de kosten.

Offerte huisstijl ontwerp

Laat me in een mail weten wat je wensen zijn en welke communicatiemiddelen je nodig hebt. Dan maak ik een duidelijke offerte voor je. Mail naar jacqueline@itsjaxx.nl

Huisstijl Vitaal Fysiotherapie
Ansichtkaarten Fit in west