Een afspraak of offerte?

Een professionele huisstijl laten ontwerpen

Wil je een professionele huisstijl laten ontwerpen die helder weergeeft waar je voor staat en wat je te bieden hebt? Of wil je een bestaande huisstijl vernieuwen? Ik zorg voor een krachtige visuele identiteit (logo, kleuren, lettertypes) en voer die door in alle communicatiemiddelen die je gebruikt.

In een huisstijl voer je de visuele identiteit op een passende en consistente manier door in alle communicatiemiddelen die je gebruikt. Zo ben jij als afzender altijd herkenbaar.

Waar kun je aan denken bij een huisstijl?

Een huisstijl laten maken omvat vaak veel verschillende communicatiedragers. Van extreem klein zoals een favicon of icoon, tot heel groot zoals een billboard. En eigenlijk alles wat er tussenin zit zoals de website, Office-sjablonen, drukwerk, social media en relatiegeschenken. Die krijgen allemaal dezelfde, herkenbare uitstraling op basis van je logo, lettertypes en kleuren.

Werkwijze huisstijl laten maken

Ieder bedrijf is anders en zet deels andere communicatiemiddelen in. Daarom neem ik aan het begin van een huisstijltraject met je door welke communicatiemiddelen als eerste gemaakt moeten worden.  Uiteraard kijken we ook naar wat er al is. Is er al een logo, een kleurenpalet en één of meer vaste lettertypes? Missen er nog belangrijke vormgevingselementen of zijn er nog zaken waar je niet helemaal tevreden over bent? Op basis van die informatie kan ik in kaart brengen wat er nodig is.

Moet je vooraf al exact bedenken wat je nodig hebt? Gelukkig niet! Laat mij aan het begin van een huisstijltraject weten wat je in ieder geval nodig hebt. Dan is dat ons vertrekpunt. Heb je na enige tijd extra communicatiemiddelen nodig, dan kunnen we die altijd later nog maken. Zo’n aanpak werkt snel en goed.

Kosten huisstijl laten ontwerpen

Natuurlijk wil je weten wat de kosten zijn als je een huisstijl laat ontwerpen. Maar met huisstijlen is het net als met auto’s en hangen de kosten helemaal samen met jouw wensen. Simpel gezegd: hoe meer huisstijluitwerkingen, hoe meer ontwerpuren nodig zijn, hoe hoger de kosten.

Offerte huisstijl ontwerp

Laat me in een mail weten wat je wensen zijn en welke communicatiemiddelen je nodig hebt. Dan maak ik een duidelijke offerte voor je. Mail naar jacqueline@itsjaxx.nl

Huisstijl Vitaal Fysiotherapie
Ansichtkaarten Fit in west