Een afspraak of offerte?

Opvallende Huisstijl

Myrthe, de energieke eigenaresse van Pluche Wol en Garens, heeft onlangs haar eigen prachtige wolwinkel gelanceerd, gewijd aan duurzaam handwerk. Haar passie voor hoogwaardige garens en ambachtelijke creativiteit heeft geleid tot een bloeiende online winkel boordevol kleurrijke wol, garens en handwerkaccessoires. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze onlangs ook een sfeervolle fysieke winkel geopend, met een gezellig vloeroppervlak van 15 m2. In deze gezellige ruimte heeft Myrthe een divers scala aan garens samengebracht, variërend van biologische schapenwol tot zachte katoen, luxueus mohair, delicate zijde en zelfs gerecyclede spijkerbroeken. Bovendien biedt ze haar eigen creatieve werk aan: prachtige verloopgarens van katoen.

Aanpak huissijlitems

Myrthe, met haar artistieke inslag, heeft persoonlijk het unieke logo voor haar merk ontworpen. Om haar visie verder tot leven te brengen, heeft ze it’s Jaxx ingeschakeld om een aantal opvallende huisstijlitems te creëren die perfect passen bij de warme en inspirerende sfeer van Pluche Wol en Garens:

1. Bakfietssticker:

Myrthe gebruikt haar bakfiets om bestellingen naar het postkantoor te brengen. Deze bakfiets fungeert niet alleen als vervoersmiddel, maar ook als rijdend visitekaartje. We hebben de maten van de bak opgemeten en Myrthe’s logo en contactgegevens verwerkt in een opvallend ontwerp dat de naamsbekendheid van Pluche Wol en Garens versterkt.

Huisstijlitem Pluche wol en garens

2. Wikkel:

De wikkel om de bollen wol is niet alleen mooi, maar ook informatief. Naast het weergeven van het logo en de website van Pluche Wol en Garens, bevat deze ook essentiële details over het materiaal en de kleur van de wol. Bovendien worden de wasvoorschriften duidelijk vermeld, inclusief de vermelding dat het materiaal voldoet aan de Global Organic Textile Standard (GOTS). Ik heb nauwkeurig de wasvoorschriften geïllustreerd en het GOTS-logo als vectorbestand gevonden op het internet. Deze ontwerpelementen zijn harmonieus samengebracht en gereedgemaakt voor drukwerk op kraftpapier met witte inkt.

Huisstijlitem Pluche wol en garens

3. Persoonlijk Kaartje:

Op de voorkant van het persoonlijke kaartje prijkt trots het logo van Pluche Wol en Garens. Dit subtiele, maar effectieve kaartje wordt ook gedrukt op kraftpapier met witte inkt, wat een natuurlijke en authentieke uitstraling creëert.

Huisstijlitem Pluche wol en garens

Resultaat

Het resultaat van ons werk is een reeks opvallende huisstijlitems die de kenmerkende stijl van Pluche Wol en Garens op een consistente manier weerspiegelen. Het gebruik van kraftpapier geeft de items niet alleen een milieuvriendelijk tintje, maar zorgt er ook voor dat alle aandacht terechtkomt bij de prachtige producten van Myrthe. Ik ben er trots op dat ik heb kunnen bijdragen aan de visuele identiteit van deze prachtige wolwinkel, waardoor Myrthe’s passie voor duurzaam handwerk nog meer tot haar recht komt.

Huisstijlitem Pluche wol en garens
Huisstijlitem Pluche wol en garens
Huisstijlitem Pluche wol en garens