Ontwerp | Folders Fit in West

JaxxOntwerp

Folders Fit in West
Folders Fit in West

In opdracht van de gemeente Amsterdam, Stadsdeel West, heb ik de opdracht gekregen het logo te ontwikkelen voor Fit in West. Daarnaast heb ik de website gemaakt en een soort visitekaartje verzorgd. Onlangs heb ik folders ontworpen waarmee we mensen duidelijkheid te geven wat Health Tour of Tour 66 voor programma is.

We hebben ervoor gekozen papieren folders te maken, omdat er nog steeds mensen zijn die de weg niet weten te vinden naar de digitale informatie. De folders worden op diverse plekken neergelegd en actief uitgedeeld.

Volgers op Facebook

De informatie op de folders is kort en bondig met zoveel mogelijk herkenning naar de andere items van Fit in West. Natuurlijk met verwijzing naar de website en Facebookpagina. We hopen dat de mensen die Fit in West nog niet hebben gevonden de site en vooral de Facebookpagina actief gaan volgen.

Stockbeeld

Tijdens een beweegprogramma wordt altijd geprobeerd om foto’s te maken van en met de deelnemers. Helaas wil niet iedereen op de foto. Voor de folder van Tour 66 is dat wel gelukt. Alleen bij Health Tour was geen beeld beschikbaar. Daarom is hier gekozen voor stockbeeld.

Natuurlijk hebben we ons uiterste best gedaan om het beeld uit te kiezen wat het beste bij Fit in West past. We hebben gezocht naar:

  • actie
  • mensen met overgewicht
  • buiten in een park
  • vrolijk