Web | Thuis met zorg Zaanstreek

JaxxWebsite

Logo Chairtime door It's Jaxx

Website met zorg

Thuis met zorg Zaanstreek had een website die niet meer helemaal aan de eisen voldeed. Madelon van Thuis met zorg onderhield deze zelf in Dreamweaver, maar liep tegen onmogelijkheden aan. Ze kon in het systeem niet meer voor elkaar krijgen wat zij wilde. Daarom heeft ze de beslissing genomen om de website te vernieuwen en gelijk in WordPress te bouwen.

WordPress

Op dit moment is WordPress het meest gebruikte open source systeem om websites in te bouwen. Het is daarom gevoelig voor hackers, maar door gebruik te maken van goede plugins en het systeem (lees WordPress, Thema en Plugins) up to date te houden, kunnen deze hackers buiten de deur worden gehouden.

Ontwerp

De website is gebaseerd op het originele ontwerp van de site. Alleen heeft de website een opfrisbeurt ondergaan. Er is voor heldere kleuren gekozen, de afbeeldingen zijn opgelicht. Ook er is meer wit in de pagina, waardoor de leesbaarheid beter wordt. 

Fotogalerij

Daarnaast is er voor de diverse activiteiten een pagina met een fotogalerij toegevoegd. Hierdoor krijgt iedereen een goed overzicht van wat er allemaal wordt gemaakt bij Thuis met zorg Zaanstreek. Maar het wordt ook duidelijk dat er een heerlijke sfeer is waar iedereen fijn in kan werken tijdens de dagbesteding.